• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Zoutleeuw

Verjaardagsfeest Zoutleeuw

Het Posthof, een gedroomde plek voor verjaardagsfeesten bij Zoutleeuw.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een aantrekkelijke idyllische locatie bij Zoutleeuw? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.