Feesten

Het Posthof ontdekken betekent een prachtige locatie met veel mogelijkheden gewaarworden.

Dit schitterende en sfeervolle feestzalencomplex staat garant voor oneindig veel feestelijke gebeurtenissen. De bijzondere entourage en de prachtige authentieke zalen zijn een grote meerwaarde voor iedere aangelegenheid. Sfeervol en fabelachtig zijn de juiste benamingen voor dit unieke complex. De enthousiaste eigenaars met hun professionele team maken uw feest tot in het kleinste detail compleet, ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. De schitterende ligging en de tuin maakt Het Posthof tot een droomlocatie. Ieder feest wordt hier een bijzondere dag om nooit meer te vergeten.

De gastronomische ondersteuning is optimaal. Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Kok Koen, Huis Van Dijck en Willem Vermeulen-Peeters. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Huwelijksfeesten, recepties, communies, babyborrel,

familiefeesten, personeelsfeesten, jubilea …

U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest te organiseren. Recepties, banketten, walking dinners… Neem contact op voor alle mogelijkheden.