• Onvergetelijke babyborrels - Het Posthof in Vissenaken
  • Onvergetelijke babyborrels - Het Posthof in Vissenaken
  • Onvergetelijke babyborrels - Het Posthof in Vissenaken
  • Onvergetelijke babyborrels - Het Posthof in Vissenaken

Babyborrels

Babyborrels zijn heugelijke gebeurtenissen. De komst van een kind wilt u naturlijk in de beste omstandigheden vieren met familie en vrienden. Bij Het Posthof in Vissenaken krijgt een babyborrel extra uitstraling.

Babyborrels volgens uw wensen

U zult ervan versteld staan hoe het personeel van Het Posthof erin slaagt om maatwerk af te leveren dat precies beantwoordt aan uw specifieke wensen. Wij luisteren immers vanaf het eerste contact naar uw voorkeuren en ideeën. Doorheen de hele organisatie blijft u op de hoogte van de vorderingen zodat u naar eigen inzicht kunt aanpassen en bijsturen. Niets laten wij aan het toeval over om deze feestelijke dag vlekkeloos te laten verlopen. De culinaire ondersteuning is van het hoogste niveau. Onze vaste cateringpartners Kok Koen, Huis Van Dijck en Willem Vermeulen-Peeters bereiden verse en verfijnde gastronomische gerechten. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Vanzelfsprekend staat de nieuwe spruit tijdens de viering centraal maar het ervaren team van Het Posthof kijkt er nauwlettend op toe dat niemand van de aanwezigen ook maar iets tekort komt.

Feesten in een groene en rustieke omgeving

De ligging van Het Posthof in Vissenaken middenin het groen zorgt ervoor dat u in alle rust en intimiteit uw babyborrel kunt beleven. In onze stijlvolle zalen kunnen wij tot maar liefst 400 gasten ontvangen. Ook wanneer u uw babyborrel wilt geven voor een beperkt aantal gasten, hebben wij kleinere zalen ter beschikking zodat u in alle intimiteit met uw genodigden kunt genieten van het feest. Wanneer het weer het toelaat, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze prachtige tuinen. Hierdoor krijgt uw viering een extra dimensie die uw gasten ongetwijfeld zullen waarderen.

Wij geven u met alle plezier en geheel vrijblijvend meer informatie over de vele mogelijkheden om bij Het Posthof uw babyborrel te geven. Aarzel dus niet ons te contacteren.