• Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Winksele
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Winksele
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Winksele

Verjaardagsfeest Winksele

Verjaardagsfeest Winksele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor verjaardagsfeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een verjaardagsfeest bij Winksele? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een mooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Winksele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Winksele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Winksele is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.