• Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Wilsele
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Wilsele
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Wilsele

Verjaardagsfeest Wilsele

Verjaardagsfeest Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor verjaardagsfeesten bij Wilsele.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een prachtige idyllische setting bij Wilsele? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Wilsele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.