• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Wever

Verjaardagsfeest Wever

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Wever.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een wondermooie idyllische setting bij Wever? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wever zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Wever en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de mooiste plaatjes in de buurt van Wever. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wever is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.