• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Wange

Verjaardagsfeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Wange.

Bent u op zoek naar een fijne prachtplek voor een verjaardagsfeest bij Wange? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een fijne idyllische plek? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wange zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Wange en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wange is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.