• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Verjaardagsfeest Vlaams-Brabant

Verjaardagsfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een prachtplek voor verjaardagsfeesten bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtsetting voor een verjaardagsfeest bij Vlaams-Brabant? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een prachtige idyllische droomplek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Vlaams-Brabant. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.