• Leuk Verjaardagsfeest bij Tienen
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Tienen
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Tienen

Verjaardagsfeest Tienen

Verjaardagsfeest Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Tienen.

Bent u op zoek naar een fraaie locatie voor een verjaardagsfeest bij Tienen? Wil u een verjaardagsfeest organiseren op een wondermooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Tienen. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Tienen is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.