• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Verjaardagsfeest Sint-Truiden

Verjaardagsfeest Sint-Truiden

Het Posthof, een perfecte locatie voor verjaardagsfeesten bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een aangename prachtsetting voor een verjaardagsfeest bij Sint-Truiden? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een aangename landelijke plek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Sint-Truiden is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.