• Mooi Verjaardagsfeest bij Rotselaar
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Rotselaar
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Rotselaar

Verjaardagsfeest Rotselaar

Verjaardagsfeest Rotselaar

Het Posthof, een ideale locatie voor verjaardagsfeesten bij Rotselaar.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Rotselaar? Wil u een verjaardagsfeest organiseren op een bekoorlijke idyllische droomplek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Rotselaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes nabij Rotselaar. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.