• Uniek Verjaardagsfeest bij Pellenberg
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Pellenberg
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Pellenberg

Verjaardagsfeest Pellenberg

Verjaardagsfeest Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor verjaardagsfeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Pellenberg in een fraaie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Pellenberg is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.