• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Verjaardagsfeest Oplinter

Verjaardagsfeest Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor verjaardagsfeesten bij Oplinter.

Bent u op zoek naar een mooie prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Oplinter? Wil u een verjaardagsfeest organiseren op een wondermooie landelijke droomplek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Oplinter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.