• Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Neerwinden
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Neerwinden
  • Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Neerwinden

Verjaardagsfeest Neerwinden

Verjaardagsfeest Neerwinden

Het Posthof, een ideale locatie voor verjaardagsfeesten bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Neerwinden? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een fijne landelijke locatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes bij Neerwinden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Neerwinden is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.