• Mooi Verjaardagsfeest bij Lubbeek
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Lubbeek
  • Mooi Verjaardagsfeest bij Lubbeek

Verjaardagsfeest Lubbeek

Verjaardagsfeest Lubbeek

Het Posthof, een prachtsetting voor verjaardagsfeesten bij Lubbeek.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Lubbeek in een aangename idyllische locatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Lubbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Lubbeek is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.