• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Lovenjoel

Verjaardagsfeest Lovenjoel

Het Posthof, een gedroomde locatie voor verjaardagsfeesten bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een fijne prachtlocatie voor een verjaardagsfeest bij Lovenjoel? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Lovenjoel en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra cachet geven. Het is een van de meest idyllische plaatjes nabij Lovenjoel. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.