• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Verjaardagsfeest Linter

Verjaardagsfeest Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Linter.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Linter in een mooie idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Linter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Linter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plaatjes bij Linter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.