• Leuk Verjaardagsfeest bij Linde
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Linde
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Linde

Verjaardagsfeest Linde

Verjaardagsfeest Linde

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor verjaardagsfeesten bij Linde.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een aangename landelijke locatie bij Linde? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Linde zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Linde. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Linde is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.