• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Leuven

Verjaardagsfeest Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor verjaardagsfeesten bij Leuven.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een fijne idyllische locatie bij Leuven? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Leuven zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Leuven en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes nabij Leuven. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Leuven is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.