• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Kortenaken

Verjaardagsfeest Kortenaken

Het Posthof, een perfecte locatie voor verjaardagsfeesten bij Kortenaken.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een bekoorlijke landelijke setting bij Kortenaken? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn klassevol ingericht voor diverse events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.