• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Korbeek-Lo

Verjaardagsfeest Korbeek-Lo

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Korbeek-Lo.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een bekoorlijke idyllische setting bij Korbeek-Lo? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes bij Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Korbeek-Lo is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.