• Mooi Verjaardagsfeest nabij Kessel-Lo
  • Mooi Verjaardagsfeest nabij Kessel-Lo
  • Mooi Verjaardagsfeest nabij Kessel-Lo

Verjaardagsfeest Kessel-Lo

Verjaardagsfeest Kessel-Lo

Het Posthof, een prachtlocatie voor verjaardagsfeesten bij Kessel-Lo.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Kessel-Lo in een lieflijke idyllische locatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Kessel-Lo. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.