• Uniek Verjaardagsfeest bij Kersbeek
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Kersbeek
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Kersbeek

Verjaardagsfeest Kersbeek

Verjaardagsfeest Kersbeek

Het Posthof, een toplocatie voor verjaardagsfeesten bij Kersbeek.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een verjaardagsfeest bij Kersbeek? Wil u een verjaardagsfeest organiseren op een fijne idyllische locatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol ingericht voor alle events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Kersbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.