• Prachtig Verjaardagsfeest bij Kampenhout
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Kampenhout
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Kampenhout

Verjaardagsfeest Kampenhout

Verjaardagsfeest Kampenhout

Het Posthof, een droomlocatie voor verjaardagsfeesten bij Kampenhout.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Kampenhout in een chique landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Kampenhout en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Kampenhout. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.