• Prachtig Verjaardagsfeest bij Hoegaarden
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Hoegaarden
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Hoegaarden

Verjaardagsfeest Hoegaarden

Verjaardagsfeest Hoegaarden

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor verjaardagsfeesten bij Hoegaarden.

Bent u op zoek naar een fijne setting voor een verjaardagsfeest bij Hoegaarden? Wil u een verjaardagsfeest organiseren op een geweldige idyllische droomlocatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Hoegaarden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Hoegaarden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Hoegaarden is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.