• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Verjaardagsfeest Heverlee

Verjaardagsfeest Heverlee

Het Posthof, een toplocatie voor verjaardagsfeesten bij Heverlee.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Heverlee in een aangename landelijke locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Heverlee zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Heverlee en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes bij Heverlee. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Heverlee is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.