• Leuk Verjaardagsfeest bij Herent
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Herent
  • Leuk Verjaardagsfeest bij Herent

Verjaardagsfeest Herent

Verjaardagsfeest Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor verjaardagsfeesten bij Herent.

Bent u op zoek naar een wondermooie plek voor een verjaardagsfeest bij Herent? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een oogverblindende landelijke plek? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Herent zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de buurt van Herent. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Herent is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.