• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Hakendover

Verjaardagsfeest Hakendover

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor verjaardagsfeesten bij Hakendover.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Hakendover in een mooie idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor diverse feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Hakendover en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Hakendover. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hakendover is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.