• Prachtig Verjaardagsfeest bij Haasrode
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Haasrode
  • Prachtig Verjaardagsfeest bij Haasrode

Verjaardagsfeest Haasrode

Verjaardagsfeest Haasrode

Het Posthof, een perfecte locatie voor verjaardagsfeesten bij Haasrode.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een fijne idyllische setting bij Haasrode? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Haasrode zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra geven. Het is één van de mooiste plekjes bij Haasrode. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.