• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Haacht

Verjaardagsfeest Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor verjaardagsfeesten bij Haacht.

Bent u op zoek naar een fijne droomplek voor een verjaardagsfeest bij Haacht? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een wondermooie landelijke plek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Haacht zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle soorten feesten (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Haacht en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Haacht. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.