• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Glabbeek

Verjaardagsfeest Glabbeek

Het Posthof, een prachtplek voor verjaardagsfeesten bij Glabbeek.

Zoekt u een plek voor een verjaardagsfeest bij Glabbeek in een fijne idyllische locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Glabbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes bij Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Glabbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.