• Uniek Verjaardagsfeest bij Gingelom
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Gingelom
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Gingelom

Verjaardagsfeest Gingelom

Verjaardagsfeest Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor verjaardagsfeesten bij Gingelom.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor een verjaardagsfeest bij Gingelom? Wilt u een verjaardagsfeest organiseren op een oogverblindende landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw verjaardagsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest net dat beetje extra geven. Het is één van de mooiste plekjes nabij Gingelom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Gingelom is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.