• Leuk Verjaardagsfeest nabij Budingen
  • Leuk Verjaardagsfeest nabij Budingen
  • Leuk Verjaardagsfeest nabij Budingen

Verjaardagsfeest Budingen

Verjaardagsfeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor verjaardagsfeesten bij Budingen.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een aantrekkelijke idyllische locatie bij Budingen? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feestelijkheden (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes bij Budingen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het professionele team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Budingen is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.