• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Verjaardagsfeest Boutersem

Verjaardagsfeest Boutersem

Het Posthof, een droomlocatie voor verjaardagsfeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Boutersem in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Boutersem zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Boutersem. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Boutersem is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.