• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Verjaardagsfeest Borlo

Verjaardagsfeest Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor verjaardagsfeesten bij Borlo.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Borlo in een geweldige idyllische droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Borlo zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw verjaardagsfeest net dat tikkeltje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes nabij Borlo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.