• Uniek Verjaardagsfeest nabij Blanden
  • Uniek Verjaardagsfeest nabij Blanden
  • Uniek Verjaardagsfeest nabij Blanden

Verjaardagsfeest Blanden

Verjaardagsfeest Blanden

Het Posthof, een prachtsetting voor verjaardagsfeesten bij Blanden.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een aangename landelijke setting bij Blanden? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een verjaardagsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Blanden zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle soorten events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Blanden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes in de buurt van Blanden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals verjaardagsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Blanden is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.