• Uniek Verjaardagsfeest bij Binkom
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Binkom
  • Uniek Verjaardagsfeest bij Binkom

Verjaardagsfeest Binkom

Verjaardagsfeest Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor verjaardagsfeesten bij Binkom.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een fraaie landelijke locatie bij Binkom? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle verjaardagsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Binkom zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Binkom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een verjaardagsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Binkom is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.