• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Verjaardagsfeest Bierbeek

Verjaardagsfeest Bierbeek

Het Posthof, een prachtlocatie voor verjaardagsfeesten bij Bierbeek.

Op zoek naar een verjaardagsfeest in een geweldige idyllische locatie bij Bierbeek? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Bierbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste verjaardagsfeesten en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw verjaardagsfeest nog net dat beetje extra bieden. Het is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Bierbeek. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde verjaardagsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Bierbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.