• Leuk Verjaardagsfeest nabij Bekkevoort
  • Leuk Verjaardagsfeest nabij Bekkevoort
  • Leuk Verjaardagsfeest nabij Bekkevoort

Verjaardagsfeest Bekkevoort

Verjaardagsfeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor verjaardagsfeesten bij Bekkevoort.

Zoekt u een plaats voor een verjaardagsfeest bij Bekkevoort in een wondermooie idyllische locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle verjaardagsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw verjaardagsfeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (verjaardagsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste verjaardagsfeesten en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw verjaardagsfeest nog net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw verjaardagsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde verjaardagsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een verjaardagsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een verjaardagsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes georganiseerde verjaardagsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw verjaardagsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals verjaardagsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomverjaardagsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.