• Mooi Trouwfeest nabij Zoutleeuw
  • Mooi Trouwfeest nabij Zoutleeuw
  • Mooi Trouwfeest nabij Zoutleeuw

Trouwfeest Zoutleeuw

Trouwfeest Zoutleeuw

Het Posthof, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Zoutleeuw.

Bent u op zoek naar een fraaie plek voor een trouwfeest bij Zoutleeuw? Wilt u een trouwfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische droomlocatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw trouwfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.