• Uniek Trouwfeest nabij Winksele
  • Uniek Trouwfeest nabij Winksele
  • Uniek Trouwfeest nabij Winksele

Trouwfeest Winksele

Trouwfeest Winksele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor trouwfeesten bij Winksele.

Op zoek naar een trouwfeest in een oogverblindende idyllische setting bij Winksele? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een trouwfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Winksele zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Winksele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Winksele. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Winksele is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.