• Prachtig Trouwfeest nabij Wilsele
  • Prachtig Trouwfeest nabij Wilsele
  • Prachtig Trouwfeest nabij Wilsele

Trouwfeest Wilsele

Trouwfeest Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor trouwfeesten bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een fijne prachtlocatie voor een trouwfeest bij Wilsele? Wilt u een trouwfeest organiseren op een aantrekkelijke landelijke prachtlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende evenementen (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Wilsele. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met het professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Wilsele is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.