• Uniek Trouwfeest bij Wever
  • Uniek Trouwfeest bij Wever
  • Uniek Trouwfeest bij Wever

Trouwfeest Wever

Trouwfeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Wever.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Wever in een oogverblindende landelijke locatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wever zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol ingericht voor diverse feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Wever en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Wever. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte trouwfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Wever is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.