• Leuk Trouwfeest bij Wespelaar
  • Leuk Trouwfeest bij Wespelaar
  • Leuk Trouwfeest bij Wespelaar

Trouwfeest Wespelaar

Trouwfeest Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor trouwfeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een trouwfeest bij Wespelaar? Wilt u een trouwfeest organiseren op een prachtige idyllische locatie? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw trouwfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Wespelaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes bij Wespelaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun bekwame team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wespelaar is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.