• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Trouwfeest Wange

Trouwfeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor trouwfeesten bij Wange.

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bij Wange in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een trouwfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wange zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Wange en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest net dat beetje extra cachet geven. Het is één van de meest idyllische plekjes nabij Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wange is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.