• Leuk Trouwfeest bij Vlaams-Brabant
  • Leuk Trouwfeest bij Vlaams-Brabant
  • Leuk Trouwfeest bij Vlaams-Brabant

Trouwfeest Vlaams-Brabant

Trouwfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een prachtplek voor trouwfeesten bij Vlaams-Brabant.

Zoekt u een plaats voor een trouwfeest bij Vlaams-Brabant in een fraaie landelijke locatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is een van de fraaiste plekjes nabij Vlaams-Brabant. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde trouwfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals trouwfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.