• Fantastisch Trouwfeest bij Velm
  • Fantastisch Trouwfeest bij Velm
  • Fantastisch Trouwfeest bij Velm

Trouwfeest Velm

Trouwfeest Velm

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor trouwfeesten bij Velm.

Op zoek naar een trouwfeest in een bekoorlijke landelijke setting bij Velm? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een trouwfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle trouwfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Velm zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten van uw trouwfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol ingericht voor diverse feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Velm en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw trouwfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes bij Velm. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw trouwfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een trouwfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Velm is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.