• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Trouwfeest Tienen

Trouwfeest Tienen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Tienen.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtsetting voor een trouwfeest bij Tienen? Wil u een trouwfeest organiseren op een geweldige idyllische plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Tienen zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw trouwfeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Tienen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw trouwfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Ons domein is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Tienen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% afgewerkte trouwfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Tienen is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.