• Fantastisch Trouwfeest bij Sint-Truiden
  • Fantastisch Trouwfeest bij Sint-Truiden
  • Fantastisch Trouwfeest bij Sint-Truiden

Trouwfeest Sint-Truiden

Trouwfeest Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor trouwfeesten bij Sint-Truiden.

Zoekt u een plaats voor een trouwfeest bij Sint-Truiden in een aangename landelijke droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw trouwfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (trouwfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste trouwfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw trouwfeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Sint-Truiden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een trouwfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een trouwfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde trouwfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het bekwame medewerkersteam maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals trouwfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Sint-Truiden is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.