• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Trouwfeest Rotselaar

Trouwfeest Rotselaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor trouwfeesten bij Rotselaar.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtplek voor een trouwfeest bij Rotselaar? Wil u een trouwfeest organiseren op een oogverblindende landelijke plek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle trouwfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw trouwfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (trouwfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste trouwfeesten en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw trouwfeest net dat tikje extra cachet bieden. Het is één van de fraaiste plaatjes nabij Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw trouwfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde trouwfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een trouwfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een trouwfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte trouwfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw trouwfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals trouwfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomtrouwfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.